فرایند تولید ناودانی

작성자 Meredith
작성일 24-08-29 14:16 | 27 | 0

본문

navdoni-2.pngفرایند تولید ناودانی به روش نورد گرم
این روش نیز مشابه فرایند تولید قيمت ناودانی فابریک می‌باشد. در روش تولید ناودانی نورد گرم، شمش فلز در کوره تحت حرارت قرار می‌گیرد تا به دمای مورد نظر یعنی 1100 درجه برسد. سپس با عبور از غلطک‌های افقی و عمودی به تدریج فرم مورد نظر را به خود می‌گیرد و در نهایت در اندازه مورد نظر برش خواهند خورد. اگر مراحل تولید در همین مرحله تمام شود، به ناودانی تولید شده، ناودانی نورد گرم گفته می‌شود. در روش نورد گرم کیفیت ناودانی‌های تولید شده پایین است؛ چراکه فرصت و زمان کافی برای فرایند تولید وجود ندارد. پایین بودن کیفیت این نوع ناودانی موجب شده قیمت آن نسبت به سایر ناودانی‌ها پایین تر باشد.

تولید ناودانی به روش نورد گرم: قيمت ناودانی در این روش شمش فلز، وارد کوره با حرارت 1100 درجه سانتی‌گراد می‌شود و تا رسیدن به شکل مورد نظر، از روی غلتک‌های افقی و عمودی رد می‌شود تا درنهایت برای برش خوردن در اندازه مورد نظر آماده شود.

مصارف ناودانی
مشخصات ناودانی از حیث وزن و اندازه
برای به دست آوردن مشخصات ابعادی و وزنی مربوط به ناودانی می‌توان به جدول اشتال ناودانی مراجعه کرد. در جدول زیر، وزن ناودانی در سایزهای مختلف آورده شده است:

ناودانی دهشیر یزد
این کارخانه در سال ۱۳۸۷ و با هدف تولید انواع نبشی، ناودانی و تیرآهن فعالیت خود را آغاز کرد. مجموعه دهشیر یزد از استاندارد ملی شماره ۱-۴۴۷۷ و استاندارد اروپایی DIN EN 1026-1:2009 در ساخت ناودانی‌های سنگین و از استاندارد روسی GOST 8240: قيمت ناودانی 1997 در ساخت ناودانی‌های سبک استفاده می‌کند. سایز ناودانی تولیدی این کارخانه بین ۶ تا ۱۲ متغیر است. قیمت ناودانی دهشیر یزد نیز همچون قیمت سایر مقاطع فولادی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار داد.

ناودانی از جمله پروفیل‌های مقطع باز است که تاریخچه‌ی استفاده از آن به اوایل قرن بیستم باز می‌گردد. بعد از پایان جنگ جهانی دوم و با رونق گرفتن صنعت ساختمان‌سازی، تعداد کارخانه‌های تولیدکننده مقاطع فولادی از جمله ناودانی ساختمان افزایش یافت. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاربرد ناودانی در ساختمان‌ سازی هستید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. علاوه بر آن امکان اطلاع از قیمت روز ناودانی، روش تشخیص کیفیت و خرید آنلاین این محصول هم از سایت پیوان وجود دارد.

نکته مهمی ‌که باید در نظر داشته باشید این است که فرمول بالا فقط برای محاسبه وزن ناودانی سنگین به کار برده می‌شود. برای محاسبه وزن ناودانی سبک نمی‌توانید از این فرمول استفاده کنید. توجه داشته باشید هر چه وزن ناودانی به اعداد موجود در جدول اشتال نزدیک تر باشد، کیفیت مطلوب‌تری دارد. همچنین لازم است بدانید وزن ناودانی تولیدی در کارخانه‌های مختلف با یکدیگر و جدول اشتال متفاوت است و بیشتر کارخانه‌های ایران ناودانی سبک تولید می‌کنند.

ناودانی اروپایی، علاوه بر واردات توسط کشورهایی مانند ترکیه، چین و روسیه، از طریق کارخانه‌های داخلی مانند فولاد شکفته، فولاد ناب تبریز، مجتمع البرز فولاد و… به روش فابریک و پرسی تولید می‌شود. همان‌طور که در مقالات قبل به آن اشاره کردیم، ناودانی‌های فابریک، به طور مستقیم از نورد گرم فولاد به دست می‌آیند. در حالی که در روش پرسی، ناودانی با استفاده از نورد سرد ورق‌های فولادی و به کارگیری دستگاه‌های رول فرمینگ، تولید می‌شود. با توجه به این مسئله می‌توان نتیجه گرفت که ناودانی فابریک در مقایسه با ناودانی پرسی از کیفیت و قیمت بالاتری برخوردار است.

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.